1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Octavian TATOMIRESCU, CAMPION ...

Octavian TATOMIRESCU, CAMPION Broker: "Pandemia a facut vizibil un sistem public de sanatate foarte defectuos, supraaglomerat si depasit"

Se vorbeste foarte mult despre interesul romanilor pentru asigurarile de sanatate, in crestere in ultima perioada. Care au fost factorii care au determinat acest fenomen?

"Pandemia a facut vizibil un sistem public de sanatate foarte defectuos, supraaglomerat si depasit, ceea ce a determinat o schimbare a perceptiei si deschiderii clientilor pentru achizitionarea unei polite facultative de sanatate", este de parere Octavian TATOMIRESCU, Director General, CAMPION Broker, vorbind despre acest subiect in contextul campaniei nationale de informare "Luna Asigurarilor de Sanatate", pe care compania o sustine in calitate de Partener.

"Astfel, [romanii] si-au asigurat un standard inalt al calitatii serviciilor din clinicile private, o accesare care se realizeaza in timp real, in functie de urgentele fiecarui client, astfel incat starea de sanatate sa fie evaluata cat mai rapid pentru a preveni cazurile mai grave sau complicatiile", a adaugat acesta.

Insa contextul creat ca urmare a COVID-19 este doar unul dintre factori. "Tot mai multi romani constientizeaza faptul ca riscul de imbolnavire este in crestere avand in vedere stresul cotidian aferent activitatilor zilnice", puncteaza Octavian TATOMIRESCU, notand tendinta din ce in ce mai mare din societatea de astazi de a vorbi mai mult despre propria sanatate si de a fi mai interesatide aceste aspecte.

"De asemenea, clientii sunt mult mai preocupati sa isi mentina starea de sanatate buna, sa nu piarda timp in sistemul public de sanatate, motiv pentru care aleg o asigurare privata medicala, respectiv servicii de calitate, rapiditatea, timpul de asteptare mult mai scurt si conditii de tratament net superioare sistemului public de sanatate. Cei mai multi sunt nemultumiti de calitatea serviciilor, de tratamentul medical, de curatenie/igiena, de personalul medical din clinicile de stat. Practic, sunt nemultumiti de experienta in ansamblu cu sistemul de sanatate de stat si se indreapta catre clinicile private, unde regasesc serviciile pe care si le doresc", a completat Directorul General al CAMPION Broker.

Despre campanie

Campania nationala de informare si educatie financiara "Luna Asigurarilor de Sanatate" este organizata de APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt GROUPAMA Asigurari, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, SIGNAL IDUNA, SAFETY Broker, MEDIHELP Broker, CAMPION Broker, MERCER MARSH Benefits, MILLENIUM Insurance Broker, Consultant AA, ASIGEST Broker, DESTINE Broker, DAW Management Broker, HOBBIT Broker si ASISOFT.

Mesajele campaniei vor fi transmise si de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro, in calitate de Parteneri media.

Afla mai multe despre proiect pe pagina oficiala a campaniei, pe Facebook sau pe Instagram.