1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: Asigurari – mai ...

Ora de Risc: Asigurari – mai simplu, mai ieftin si cu un minim efort

Asigurarile devin din ce in ce mai accesibile, mai ieftine si mai simplu de obtinut datorita solutiilor digitale inovatoare, precum ChatGPT, chatboti sau AI, care fac posibila achizitia unei polite cu un minim de efort. Din punct de vedere business, care sunt costurile introducerii unor astfel de solutii intr-o companie, cat de mult ajuta ele la cresterea satisfactiei clientilor si cum poti sa iti reduci cheltuielile daca te implici in implementarea acestor procese? Aflam in premiera din editia de marti, 2 iulie, a.c. a emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, difuzata de catre RFI Romania, cel mai citat post de radio de la nivel national.  

Fara doar si poate, tehnologiile avansate permit clientilor obtinerea de informatii personalizate rapid, compararea de oferte si finalizarea procesului de achizitie intr-un timp record, direct de pe dispozitivele lor, de cele mai multe ori mobile.  

Prin utilizarea inteligentei artificiale (AI), intregul proces este simplificat, eliminand necesitatea intalnirilor fizice sau a documentatiei complexe, oferind astfel o experienta user-friendly, rapida si eficienta pentru toti utilizatorii. Insa, toate aceste solutii digitale presupun costuri, care, pentru un antreprenor la inceput de drum, pot parea uriase. Cum putem avea acces, totusi, la tehnologii si, in acelasi timp, sa ne reducem costurile? 

Vom putea afla in PREMIERA raspunsurile de la invitata editiei de marti, 2 iulie a emisiunii Ora de Risc”, Luiza NEGRILA, Manager, New Age Insurance Broker  

                                 ************************************* 

"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Inca de la prima ei editie, cu peste 15 ani in urma, ea este conceputa de catre echipa XPRIMM, difuzata cu ajutorul echipei radio RFI Romania si sustinuta de portalul 1asig.ro si Revista PRIMM - Asigurari & Pensii.  

"Ora de Risc" este transmisa saptamanal de catre RFI Romania, marti, de la 17.30 si, in reluare,  sambata, de la 10:10 pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm.  

Va invitam sa ne urmariti si pe www.rfi.ro, pe pagina de Facebook "Ora de Risc" sau in format podcast, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc. 

Pentru a vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!