1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: La ce bun atata ...

Ora de Risc: La ce bun atata educatie?

“Natura ne aseamana, educatia ne deosebeste”, spunea Confucius, acum peste 2500 de ani. Asadar, ne nastem similari, iar mai apoi ceea ce invatam ne diferentiaza. Desi au trecut multe veacuri de la cugetarea marelui filosof si lider spiritual, aceasta regula se aplica si acum, intr-o lume cu acces la enorm de multa informatie. Asadar, de ce avem nevoie de o buna educatie, mai ales financiara si cum ajungem sa vindem solutii si consultanta in loc de simple asigurari obligatorii, aflam din editia de marti, 21 noiembrie, ora 17.30, a emisiunii  Ora de Risc by XPRIMM, difuzata de catre RFI Romania. 

Desi ne aflam in Era Tehnologiei si am putea presupune ca avem la un click distanta informatii care sa ne faca mai buni in domeniile in care activam, realitatea ne arata ca avem nevoie de surse multiple, de cursuri care sa ne capteze atentia si de invatari prin joc pentru a ni se sedimenta mai usor informatia. 

In asigurari, vanzarea de produse vine odata cu responsabilitatea explicarii conditiilor si a modului de functionare a unei polite, cu implicarea brokerului sau a agentului in procesul de vanzare si prezentarea diverselor tipuri de asigurari facultative care pot proteja viata, sanatatea, casa sau masina clientului, despre care, poate ca acesta nici nu stia. Insa, pentru a face acest lucru in mod profesionist, intermediarul sau asiguratorul trebuie sa fie mai bine educat financiar, sa cunoasca in detaliu produsele si sa-si doreasca sa comunice eficient cu clientii. 

Asadar, de ce avem nevoie de educatie? Aflam de la invitatul editiei, Florian GABA, Owner, ProFiduciaria, din editia de marti, 21 noiembrie, a.c., a emisunii “Ora de Risc”. 

Pana atunci, va asteptam comentariile si intrebarile pe adresa media@xprimm.com, iar realizatorul emisiunii, Sergiu COSTACHE, le va adresa invitatului in editia LIVE de marti.   

*************************************  

"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru cei care inteleg ca exista riscuri si ca se pot proteja de ele, realizata cu lideri si specialisti de top. Inca de la prima ei editie, cu peste 15 ani in urma, emisiunea a fost conceputa de catre echipa XPRIMM, difuzata cu ajutorul echipei radio RFI Romania si sustinuta de catre portalul 1asig.ro si Revista PRIMM - Asigurari & Pensii

"Ora de Risc" este transmisa saptamanal de RFI Romania, marti, de la 17.30 si, in reluare,  sambata, de la 10:10 pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm.   

Va invitam sa ne urmariti si pe www.rfi.ro, pe pagina de Facebook "Ora de Risc" sau in format podcast, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc.   

Pentru a vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!