1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: Schimbarile climatice ...

Ora de Risc: Schimbarile climatice pun agricultura in genunchi

Schimbarile climatice continua sa afecteze grav agricultura romaneasca, crescand frecventa si severitatea fenomenelor meteorologice extreme, cum ar fi seceta, inundatiile si grindina. In acest context, asigurarile agricole devin esentiale pentru protejarea fermierilor si stabilizarea veniturilor acestora. Ce solutii exista pentru adaptarea la schimbarile climatice si ce proiecte avem la indemana atat pentru fermieri, cat si pentru asiguratori, astfel incat sa fie pregatiti in cazul unor dezastre naturale? Aflam din in editia de marti, 21 mai a.c. a emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, incepand cu orele 17.30

Romania este una dintre tarile agricole puternice din Uniunea Europeana. Asta inseamna si ca fermierii nostri se confrunta cu multe riscuri, cele mai des intalnite fiind cele legate de fenomene meteo, cum sunt grindina si seceta din timpul verilor. Cum se manifesta schimbarile climatice la nivelul fenomenelor meteo si de ce este atat de important sa prezicem ce s-ar putea intampla?  

 

Si, pentru ca asigurarile agricole, tehnologiile din domeniu si solutiile de adaptare la schimbarile climatice sunt importante, atat pentru fermieri, cat si pentru asigurari, luni, 27 mai a.c. va debuta cea de a XXV-a editie a celui mai mare forum de profil din ECE, FIAR – Forumul International Asigurari-Reasigurari. In cadrul lui lideri si specialisti de top din domeniu vor analiza si dezbate situatia existenta in asigurarile agricole in cadrul unei sectiuni speciale a conferintei Property.

Asadar, ce putem face si care sunt solutiile de care dispunem? Vom afla chiar de la Florentina NANU, Managing Partner, Business Development Group – BDG in editia de marti, 21 mai, ora 17.30 a emisiunii Ora de Risc by XPRIMM in care va fi invitata lui Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA, in studioul principal al RFI Romania. 

.............................................................

"Ora de Risc" este o emisiune o emisiune pentru cei care constientizeaza riscurile si sunt interesati de solutii, realizata cu lideri si specialisti de top. Inca de la prima ei editie, cu peste 15 ani in urma, ea este conceputa de catre echipa XPRIMM, difuzata cu ajutorul echipei radio RFI Romania si sustinuta de portalul 1asig.ro si Revista PRIMM - Asigurari & Pensii.  

"Ora de Risc" este transmisa saptamanal de catre RFI Romania, marti, de la 17.30 si, in reluare,  sambata, de la 10:10 pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm.  

Va invitam sa ne urmariti si pe www.rfi.ro, pe pagina de Facebook "Ora de Risc" sau in format podcast, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc. 

Pentru a vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!