1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: Se apropie 25 mai – ...

Ora de Risc: Se apropie 25 mai – ce obligatii are de plata un broker de asigurare, cat si cum?

Antreprenoriatul reprezinta visul multor persoane care isi doresc mai multi bani, libertate financiara sau, pur si simplu, sa isi gestioneze singuri timpul de munca. Insa, toate acestea presupun sa iti gestionezi singur taxele si impozitele, sa depui declaratiile legale la timp si sa tii o evidenta contabila foarte riguroasa sau sa apelezi la companii specializate. Este un intreg si complex proces care poate parea complicat pentru cineva la inceput de drum. Cum este cel mai bine sa ne organizam din punct de vedere fiscal, ce trebuie sa stim si ce obligatii avem de platit daca suntem agenti sau brokeri de asigurare? Aflam din in editia de marti, 14 mai a.c. a emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, incepand cu orele 17.30

Asadar, drumul spre antreprenoriat poate fi unul greu si dificil daca nu ai o evidenta clara din punct de vedere contabil si fiscal. Poti sa faci bani, dar nedepunerea la timp a documentelor justificative si a declaratiilor necesare, precum si (ne)plata taxelor, poate sa te duca la pierderi serioase de bani. 

Cel mai apropiat termen pentru brokerii si agentii PFA sau SRL este cel de 25 mai a.c., care este termenul limita de declarare si plata a taxelor catre stat. Asadar, ce alte obligatii mai au de platit antreprenorii din domeniul asigurarilor si ce facilitati fiscale au intrat recent in vigoare pentru acestia?Mai mult, cum ne putem gestiona contabilitatea de unii singuri si la ce trebuie sa fim atenti pentru a nu avea probleme?  

Vom afla chiar de la Veronica DUTU, Expert contabil si antreprenor, UNIONCONT Expert in editia de marti, 14 mai, ora 17.30 a emisiunii Ora de Risc by XPRIMM in care va fi invitata lui Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA, in studioul principal al RFI Romania. 

"Ora de Risc" este o emisiune o emisiune pentru cei care constientizeaza riscurile si sunt interesati de solutii, realizata cu lideri si specialisti de top. Inca de la prima ei editie, cu peste 15 ani in urma, ea este conceputa de catre echipa XPRIMM, difuzata cu ajutorul echipei radio RFI Romania si sustinuta de portalul 1asig.ro si Revista PRIMM - Asigurari & Pensii.  

"Ora de Risc" este transmisa saptamanal de catre RFI Romania, marti, de la 17.30 si, in reluare,  sambata, de la 10:10 pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm.  

Va invitam sa ne urmariti si pe www.rfi.ro, pe pagina de Facebook "Ora de Risc" sau in format podcast, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc. 

Pentru a vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!