1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Rovinieta poate fi cumparata ...

Rovinieta poate fi cumparata online de pe Ghiseul.ro

Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, anunta adaugarea tuturor optiunilor de cumparare ale rovinietei in platforma oficiala de plati online a statului roman, www.ghiseul.ro.
"Am facut inca un pas pentru a aduce statul la un click distanta. Pentru ca am intrat in perioada concediilor, am vrut sa mai scapam romanii de o grija. Incepand de astazi, 27 iunie, romanii care pornesc la drum pot cumpara toate tipurile de rovinieta direct in platforma web www.ghiseul.ro, prin cateva clickuri”, a declarat ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan.

”Avem deja peste 2,2 milioane de utilizatori Ghiseul.ro, iar acum, la jumatatea anului 2024, platforma a procesat 3 milioane de tranzactii. Ghiseul.ro continua sa aiba o crestere solida, dovedind interesul romanilor pentru solutii eficiente de interactiune online cu administratia: cei peste 2 miliarde de lei colectati in primele 6 luni din 2024 depasesc valoarea colectata pe tot parcursul anului 2023", a adaugat ministrul.

Bogdan Ivan a precizat ca rezultatul de astazi reprezinta finalizarea procesului de interconectare al platformei online Ghiseul.ro cu sistemele informatice ale Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 

Rovinieta poate fi cumparata pe o durata de 1 zi, 10 zile, 30 de zile, 60 de zile sau 12 luni.

Pe parcursul acestui an, echipa de la Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii a lucrat pentru optimizarea functionalitatilor Ghiseul.ro, atat in platforma web, cat si in aplicatia mobila. Cazierul judiciar online, descarcat deja de sute de mii de romani, poate fi accesat acum si in aplicatia mobila.

Ghiseul.ro are peste 400 de tipuri de plati pentru servicii publice, utilitati si amenzi, disponibile atat pe platforma web www.ghiseul.ro, cat si in aplicatia mobila descarcata de peste 300.000 de romani din magazinele Apple App Store si Google Play Store.