1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
SAVE THE DATE: International ...

SAVE THE DATE: International Conference on Insurance Claims la Bucuresti

International Conference on Insurance Claims, eveniment care va avea loc la Hotelul Marshal Garden din Bucuresti, in data de 6 martie, este prima conferinta dedicata exclusiv subiectului gestionarii daunelor in piata de asigurari din Romania.

Managementul daunelor este segmentul operational al asigurarilor care reprezinta testul realitatii in fata clientilor. Cat de rapid, cat de empatic si simplu este procesul de desdaunare, cat de "corecta" este compania in plata daunelor? Acesta este indicatorul suprem al calitatii care determina clientii sa ramana cu asiguratorul lor pe termen lung.

Din perspectiva clientilor, acesta este testul realitatii care poate construi sau distruge increderea. Pentru a trece cu succes acest test, asiguratorii au nevoie de o baza financiara solida, de un management bun al riscurilor, de tehnologii moderne pentru a permite eficienta si pentru a combate incercarile de frauda etc. De asemenea, pentru a face fata tendintelor in continua schimbare din industrie, au nevoie si de multa flexibilitate si sisteme reziliente.

Printre principalele teme abordate de conferinta:

  • Evolutia daunelor pe pietele ECE - statut si perspective - care sunt liniile de activitate cu cea mai mare rata a daunei. Efectul inflatiei asupra ratei daunelor
  • Asigurari auto - unde ne aflam si ce putem face pentru a reduce rata daunelor in beneficiul clientilor
  • Prezentare generala NatCat: realitatile si perspectivele pietei
  • Suntem pregatiti pentru un cutremur ca in 1977? Ce putem invata din experienta Turciei si Croatiei
  • Tehnologii moderne si noi dezvoltari in gestionarea daunelor auto
  • Cereri de despagubire frauduloase si modalitati de a le combate
  • Este AI viitorul gestionarii daunelor?

International Conference on Insurance Claims este un mediu de nivel inalt pentru schimbul de informatii de afaceri despre cele mai recente tendinte in domeniul managementului daunelor, privind pregatirea asiguratorilor pentru a face fata mediului economic dificil, provocarile ridicate de frecventa si severitatea crescanda a fenomenelor meteorologice, nevoia de a se adapta rapid la asteptarile publicului etc.

Mai multe detalii si inregistrarea online sunt disponibile pe pagina web a evenimentului.