1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Sortii au decis finalistii care ...

Sortii au decis finalistii care "Stiu totul despre asigurari si castiga"

Ne pregatim de Marea Finala a campaniei nationale de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi", organizata sub forma unui concurs online. Aceasta va avea loc vineri, 18 decembrie, incepand cu ora 20.00 si va fi transmisa in direct pe pagina de Facebook a concursului si pe cea a Media XPRIMM.

Aproape 7.000 de romani au participat in ultimele saptamani la diverse etape de concurs ale campaniei, dornici sa isi foloseasca cunostintele despre asigurari pentru a castiga voucherele puse la bataie de organizatori. Dintre toti cei care au participat la etapele desfasurate pana acum, 1.215 au participat la cel putin doua etape si sunt eligibili pentru marea finala. Dintre acestia, sortii (prin "forta" random.org) au decis cei 20 de finalisti.
 1. Maga Monica
 2. Ilascu Elena Madalina
 3. Spinu Marian
 4. Ungureanu Andreea
 5. Farcas Ovidiu
 6. Barna Cristian-Ioan
 7. ApostuLaurentiu
 8. Alecu Marius-Cezar
 9. Girga Adela
 10. Cozoroz Dumitru
 11. Barbu Catalin
 12. Georgescu Silviu
 13. Tudorache Frosa
 14. Floria Claudia Andreea
 15. Nastase Maria
 16. Chivu Nicoleta
 17. Onet Ciprian
 18. Stoica Costica
 19. Guta Andrieana
 20. Janos Tamas
De asemenea, au fost extrasi inca 20 de candidati care vor fi inclusi intr-o lista suplimentara, avand sansa sa intre in mare finala daca unul sau mai multi dintre primii 20 extrasi nu vor putea participa la evenimentul online.

Marea Finala se va desfasura sub forma unui show interactiv realizat de Vlad Grigorescu, magician si MC al acestui concurs de cunostinte din domeniul asigurarilor.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR si ISF. Partenerii proiectului sunt GENERALI Romania, AEGON, DESTINE Broker, EUROINS Romania, FUNK Broker, BRD Asigurari de Viata, SIGNAL IDUNA, INTER Broker, ASISOFT, AON Romania, ASIGEST, CAMPION Broker, PRO FIDUCIARIA si GLOBASIG Broker.