1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Viorel VASILE, SAFETY Broker: ...

Viorel VASILE, SAFETY Broker: "Ne-am propus ca pana in 2025 sa intram in top 5 asigurari de viata si sanatate"

Editia din acest an a Conferintei Partenerilor SAFETY Broker - CAPS 2023, 8-10 septembrie, a reunit o parte importanta a celor mai cunoscuti dintre liderii si profesionistii pietei de profil. Alaturi de ei s-au aflat reprezentanti de top ai asociatiilor de specialitate si cei mai performanti membri ai echipei de vanzari si management.

Evenimentul a debutat cu un scurt istoric al evolutiei companiei, care activeaza de 18 ani pe piata de brokeraj din Romania, aflandu-se de 10 ani pe locul 1 dupa criteriul primelor intermediate. Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker, a subliniat faptul ca aniversarea gaseste SAFETY bine conectat la nivel european, ca parte a Grupului UNILINK si, totodata, la nivel mondial, ca urmare a achizitiei UNILINK de catre ACRISURE (SUA), locul 6 in topul mondial.

Cu prilejul Conferintei, au fost acordate distinctii Partenerilor SAFETY:

HELLAS Direct, ALLIANZ-TIRIAC, ASIROM VIG, GENERALI Romania, SIGNAL IDUNA, ALLIANZ Unit, AXERIA, GROUPAMA, MONDIAL Assistance ,OMNIASIG VIG, INTARO, AEGON, AGRA, COLLONADE, COFACE, EUROLIFE, EXIM, GARANTA, GRAWE, UNIQA, ABC Asigurari.

Au fost rasplatite cu diplome si premii cele mai bune rezultate inregistrate de forta de vanzare SAFETY Broker.

Astfel, au fost acordate distinctii celor mai importante cinci francize ale brokerului:

  • Locul 1 - Agentia Harghita - Endre BARABAS
  • Locul 2 - Agentia Satu Mare - Marcel BUZILA
  • Locul 3 - Agentia Maramures - Viorel ROB
  • Locul 4 - Agentia Valcea - Florin MOCANU
  • Locul 5 - Agentia Arges - Dumitru STATE

De asemenea, au fost premiate si cele mai de succes cinci sucursale SAFETY Broker din tara:

  • Locul 1 - Sucursala Cluj - Lavinia GAL
  • Locul 2 - Sucursala Timis - Daniel COLITA
  • Locul 3 - Sucursala Iasi - Sorin COBZARU
  • Locul 4 - Sucursala Galati - Viorica PUSCASU-HIJ
  • Locul 5 - Sucursala Hunedoara - Sorina si Gabriel BALU

"Aniversarea celor 18 ani, dintre care ultimii 10 pe locul 1, gaseste Safety Broker in cea mai buna pozitie, avand perspectiva de a ramane pe locul 1 si de a creste in continuare datorita achizitiilor de portofoliu din acest an - Insia, in februarie, Orizont in martie si STAR Broker in iunie 2023", a declarat Viorel VASILE.

In incheierea primei parti a evenimentului el a declarat: "Avem 3 directii strategice pentru dezvoltarea noastra viitoare - achizitii ale altor jucatori din piata de brokeraj, noi parteneriate, cum sunt cele cu Wefox si Wakam si cresterea pe cateva linii strategice de business. De exemplu, pentru asigurari de viata si sanatate, ne-am propus ca pana in 2025 sa intram in top 5".

Conferinta s-a finalizat cu un panel de discutii, "Asigurarile la rascruce de drum", moderat de Sergiu COSTACHE, Presedinte, XPRIMM, la care au participat, alaturi de Viorel VASILE, Alexandru CIUNCAN, Presedinte-Director General, UNSAR, Virgil SONCUTEAN, CEO, Allianz-Tiriac Asigurari, Calin MATEI, CEO, Groupama Asigurari, Bogdan ZAMFIRESCU, Chief Sales Officer & Management Board Member, ASIROM VIG, Costi STRATNIC, Vicepresedinte Directorat, OMNIASIG VIG, Olga MOLDOVAN, Head of External Partners Departament, GENERALI Romania si Florian GABA, Director General, Pro Fiduciaria.