1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Zodia Asigurarilor: Cat de ...

Zodia Asigurarilor: Cat de obligatorii sunt ... pregatirile obligatorii?

Asa cum studentii invata (mai ales) in sesiune, la fel facem si multi dintre noi atunci cand vine vorba sa dam examene necesare si importante si ... le lasam pe ceasul al doisprezecelea. In plus, luna decembrie este perioada in care rememoram toate grijile, provocarile si eforturile noastre si, totodata, la rezultatele obtinute in intregul an care se va incheia in curand.

Pentru brokeri, ziua de 31 decembrie este si termenul limita pana la care isi pot lua certificarile care sa le ateste pregatirea profesionala, fara de care nu-si pot continua legal activitatea. Despre ce examene este vorba? Cum le poti absolvi cu brio? Cum s-au pregatit si de ce este chiar atat de important ca brokerii sa faca acest lucru an de an aflam din editia de joi, 7 decembrie, a.c, a emisiunii Zodia Asigurarilor.

Asadar, se apropie finalul de an, iar brokerii de asigurare si asistentii in brokeraj, dar nu numai ei, trebuie sa il incheie cu o certificare care sa le ateste pregatirea profesionala din 2023. Cum stam cu "intarziatii", dar mai ales, cum stau ei cu educatia si cultura financiara, cu autodisciplina si care sunt perspectivele pentru 2024?

Stim deja ca un broker bine pregatit inseamna un client bine informat, insa ne intrebam de ce sunt importante educatia si cultura economica, in ansamblul lor si de ce este bine sa cunoastem functionalitatea pietelor si a produselor financiare, nu doar in asigurari.

Oare poti activa in asigurari dupa un program de tip 9.00-17.00 si sa fii si bine informat, si suficient de documentat si mereu gata sa raspunzi la orice intrebare ar avea clientul? Poate ca da, poate ca nu ...

Ramane sa aflati raspunsurile din editia difuzata joi, 7 decembrie, a.c., a emisiunii "Zodia Asigurarilor", de la invitatul lui Sergiu COSTACHE in studio-ul Canal 33 TV, Cristian-Dorel LACATUS, trainer expert si specialist asigurari.

Asteptam comentariile sau intrebarile despre subiect pe adresa: media@xprimm.com

********************

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru cei interesati de riscuri si cum sa se protejeze de ele, realizata cu lideri si specialisti de top. Emisiunea se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 HD TV si pe YouTube in fiecare joi, de la ora 17.05.

Pagina "Zodia Asigurarilor" poate fi gasita si pe Facebook, iar pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate, va invitam sa accesati sau chiar sa va si abonati la canalul XPRIMM de YouTube