1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Borna 2023

"Ceea ce nu ne ucide, ne face mai puternici". Uitam adesea numele autorului (Friedrich NIETZSCHE), dar folosim spusele lui ca pe o infuzie de optimism atunci cand ne pregatim sa infruntam o criza. Ultimul deceniu, traversat de un lung lant de crize, a demonstrat validitatea acestei afirmatii in multe privinte, iar piata de asigurari din Romania este o dovada vie.

Am traversat o criza financiara, o pandemie si apoi o noua perioada de criza economica cauzata de razboiul din Ucraina, cateodata trecand din una in alta fara niciun ragaz. Uitandu-ne la rezultatele prezente ale pietei de asigurari, putem spune cu certitudine ca este acum mai solida financiar, mai moderna tehnologic, mai flexibila si inventiva decat oricand.

Chiar daca momentele dificile si esecurile n-au lipsit din acest parcurs, important este ca ele s-au transformat in momente de invatare, care au stimulat evolutia pietei. Asiguratorii romani au invatat sa fie mai aproape de public, mai adanc implicati in societate, mai empatici si mai deschisi catre un viitor al acestei afaceri, care ar putea arata mult diferit. Fiecare criza a fost doar o treapta in ascensiunea spre viitor, o borna intr-un parcurs spre maturitate.

XPRIMM este martorul si partenerul acestei transformari de un sfert de secol. Vom continua sa fim cronicarii acestei evolutii ai carei actori sunteti voi, cititorii nostri.

Va dorim un an 2023 incununat de succese!