1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Ce au in comun siguranta rutiera si asigurarile?

Asigurarile inseamna, in primul rand, protectie financiara impotriva riscurilor, iar in centrul existentei lor se afla promisiunea facuta asiguratilor. Prin urmare, intr-un sfert de secol de activitate dedicata pietei de profil, era inevitabil ca Media XPRIMM sa nu isi doreasca sa dezvolte si initiative dedicate publicului larg - cel vulnerabil in fata diverselor riscuri.

Asa a aparut, in 2009, APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, prin intermediul careia au fost desfasurate, pana astazi, numeroase campanii si proiecte dedicate consumatorilor.

O parte importanta din cele aproape 50 de campanii desfasurate de APPA au fost dedicate asigurarilor auto, iar de la acestea pana la siguranta rutiera nu a mai fost decat un pas.

Astfel, a fost lansat, in 2016, FII TREAZ LA VOLAN!, unul dintre cele mai ample proiecte de siguranta rutiera din Romania si una dintre putinele campanii care mentine o comunitate online activa pe durata intregului an.

De la 1 iunie, porneste editia a VII-a a proiectului. Ca in fiecare an, campania este centrata pe o tema de actualitate - in 2023, obiectivul este combaterea miturilor din trafic. Fii alaturi de noi. Fii #treazlavolan!