1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

De ce nu te saturi de asigurari nici dupa 20 de ani - Aniversare XPRIMM Info

500 de editii ai unei publicatii. Cum va suna? Aproape 22 de ani de cand apare, de doua ori pe luna? Nici acum nu pare impresionant? Atunci haideti sa incercam altfel.

Ce faceati pe 5 februarie 2001? Va mai amintiti? Sau e ...prea demult. XPRIMM Info si echipa care l-a creat stie bine ce facea atunci. Avea emotii pentru prima editiei a publicatiei care urma sa devina "urmaritorul" si totodata "mesagerul" pietei de asigurari pas cu pas ani buni de atunci incolo.

Cum era piata de asigurari in 2001 si cum a evoluat de atunci? Unii dintre voi va incruntati pentru ca probabil in 2001 asigurarile nu erau in nicio forma vreo preocupare pentru voi. Altii zambiti si va pregatiti sa cautati in cufarul cu amintiri profesionale. XPRIMM Info si echipa sa stiu bine. Au pastrat riguros, in sertare construite bilunar, tot ce este mai important despre aceasta piata. Luandu-le si punandu-le cap la cap, poti reconstrui istoria unei piete marcate de urcusuri si coborasuri, momente de cumpana, lansari sonore, preluari, achizitii si chiar falimente cutremuratoare. Sunt toate parte din poveste si toata povestea este in XPRIMM Info.

Intrebarile frecvent auzite sunt:

"Ce-ati avut de scris atata de spre piata de asigurari?! Cum gasiti atatea subiecte intr-un domeniu atat de nisat?" - raspunsul sincer ar fi "Si cate am mai fi scris...! Dar din diverse motive nu am reusit." Cand iti place un domeniu, cand te dedici lui, este ca si cand ai incepe sa cunosti bine un om. Cu cat il cunosti mai bine, cu atat ai mai multe de spus despre el. Cu cat spui mai multe despre el, cu atat descoperi mai multe si ajungi sa il indragesti - cu bune si cu rele.

"Nu v-ati saturat de atatea asigurari?". Deloc. Si speram ca nici ele de noi. Doar daca esti aici de peste 20 de ani poti vedea evolutia acestui domeniu si poti intelege povestea si nu are cum sa te plictiseasca asa ceva.

Acestea fiind spuse, dragii nostri, va prezentam editia cu numarul 500 si va lansam provocarea ne a ne ramane alaturi pentru macar urmatoarele 500! Sa creasca mare piata si noi toti odata cu ea!