1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Mituri in trafic

"Depasirea vitezei legale nu reprezinta un pericol", "Daca am airbag, nu mai e nevoie sa port centura de siguranta", "Pot folosi luminile de zi - DRL - in locul celor de intalnire" - acestea sunt doar cateva dintre miturile rutiere in care cred conducatorii auto romani.

Miturile din trafic reprezinta acele convingeri eronate care cresc, intr-o masura mai mare sau mai mica, riscul in trafic atat pentru acel sofer care crede in ele, cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Tocmai de aceea, a opta editie a campaniei FII TREAZ LA VOLAN!, are in centru aceste "credinte eronate" - analizarea celor mai comune dintre ele si, apoi, dezmintirea lor, prin studii, statistici si exemple concrete.

Proiectul, care a debutat pe 1 iunie si se desfasoara pana la data de 31 august, va consta intr-un mix de tipuri de mesaje, transmise printr-o varietate de canale de comunicare.

In pregatirea campaniei, a fost desfasurat si un sondaj online, prin care s-a urmarit evaluarea modului in care conducatorii auto romani percep riscul de accident rutier. Rezultatele acestuia urmeaza sa fie publicate zilele acestea - ramaneti alaturi de noi!