1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Peste 24 de ani si peste 14.000 de pagini

In pofida amenintarilor constante privind lipsa de relevanta a mass media tiparite in fata noilor media digitale (amenintari dovedite, de altfel, ca fiind nefondate pana la urma), rezistand in pofida crizelor economice sau a unei pandemii globale pe care nimeni nu ar fi putut sa o anticipeze, revista PRIMM - Asigurari & Pensii continua sa ramana, de peste 24 de ani, singura publicatie de profil dedicata pietei asigurarilor si brokerajului din Romania.

Lansata in 1999, PRIMM se apropie, astazi, de un total impresionant de 200 de numere care, adunate, depasesc 14.800 de pagini de istorie din piata asigurarilor din Romania. Puse cap la cap, paginile tuturor editiilor PRIMM de la lansarea revistei si pana astazi ar insuma 4395 de kilometri, adica distanta in zbor dintre Bucuresti si Satu Mare... de 10 ori sau distanta dintre Bucuresti si orasul Tasiilaq din Groenlanda.

Sigur, rezistenta in piata se datoreaza atat flexibilitatii unui proiect care se reinventeaza constant pentru a putea face fata provocarilor, dar si a raspunde exigentelor pietei la cele mai inalte standarde, cat si suportului tuturor partenerilor care sustin fiecare numar al revistei.

Numarul special din aceasta vara al PRIMM - Asigurari & Pensii marcheaza un alt moment important din istoria XPRIMM - 25 de ani de activitate neintrerupta in slujba pietei asigurarilor. Si, pentru ca acest sfert de secol a insemnat, de fapt, proiecte realizate impreuna cu dumneavoastra, cei din pietele de asigurari si brokeraj, revista PRIMM va avea ca tema centrala "Un sfert de secol de piata romaneasca de asigurari", urmarind sa ilustreze cum s-au impletit, de-a lungul timpului, proiectele XPRIMM alaturi de realizarile pietei.

Fii alaturi de noi la aceasta editie si pentru inca 25 de ani!