1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Brokerul regional RENOMIA intra pe piata austriaca, adaugand a 13-a tara europeana la amprenta sa geografica

Principalul broker de asigurari din Cehia, RENOMIA, a cumparat o participatie in compania austriaca Steinmayr & Co si intra astfel pe piata austriaca. Cu aceasta achizitie, primele de asigurare pe care GRUPUL RENOMIA le intermediaza pentru clientii sai in tarile Europei Centrale vor depasi 800 de milioane de euro.

RENOMIA este cea mai mare companie din domeniul sau atat in Cehia, cat si in Europa Centrala, si datorita apartenentei sale la reteaua globala de top Gallagher, ofera servicii clientilor sai in intreaga lume.

"Austria este cea de-a treisprezecea tara din Europa Centrala in care am intrat si ne-am conectat cu o companie de familie deja afirmata, construita pe valori comune si o viziune puternica pentru viitor. Apreciem foarte mult profesionalismul echipei Steinmayr & Co si calitatea ingrijirii pe care o ofera clientilor lor. Puterea GRUPULUI RENOMIA, la fel ca la Steinmayr & Co, consta in serviciile specializate si in relatiile foarte profesionale si bune in cadrul echipelor noastre, cu clientii si cu partenerii de afaceri. Vrem sa dezvoltam toate acestea impreuna in beneficiul clientilor nostri, sa fim o sursa reciproca de inspiratie si sa ne sprijinim reciproc in dezvoltarea ulterioara", spune Pavel NEPALA, Partener Managing al RENOMIA.

Prin intrarea intr-o tara precum Austria, RENOMIA isi confirma pozitia de lider in regiunea Europei Centrale si capacitatea sa de dezvoltare dinamica pe termen lung.

"Suntem fericiti ca ne-am unit fortele cu o companie profesionista, moderna, internationala si in acelasi timp cu un caracter si o atmosfera de familie. Sunt foarte bucuros ca noul nostru partener este o companie care, ca si noi, se bazeaza pe valori comune precum fiabilitatea, relatiile excelente, serviciile, dezvoltarea. In acelasi timp, dezvolta si implementeaza intens cele mai moderne tehnologii in instrumentele utilizate de clientii si colegii sai, imbunatatind astfel calitatea serviciilor pe care le ofera. Vedem un mare potential pentru clientii nostri atat in utilizarea unei retele regionale si globale extinse, cat si in posibilitatea de a utiliza know-how-ul partenerului strategic si co-actionar al RENOMIA, compania Gallagher, care este unul dintre liderii globali in domeniul gestionarii riscurilor si asigurarilor. Prin unirea cu GRUPUL RENOMIA, vom putea oferi clientilor nostri servicii de top oriunde in lume", spune Christian Steinmayr, partener managing al Steinmayr & Co.

Istoria companiei Steinmayr & Co incepe in 1970, firma specializandu-se in furnizarea de servicii pentru clienti corporativi din industrie, ospitalitate si comert. Este un partener pe termen lung in domeniul asigurarilor si gestionarii riscurilor pentru organizatorii de evenimente sportive, sociale si culturale. Printre clientii sai se numara statiuni importante de schi din Alpi si competitii de Cupa Mondiala la schi. Din 2010, sub conducerea lui Christian Steinmayr, fiul fondatorului Wolfgang Steinmayr, s-a concentrat si pe solutii internationale de asigurare.

RENOMIA este o companie de consultanta cu o traditie de 30 de ani, cu peste 2.500 de colaboratori in 13 tari din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania. RENOMIA a fost infiintata in 1993 in Republica Ceha de familia Nepala, care inca administreaza activ compania. Un partener strategic si co-actionar al RENOMIA este compania Gallagher, cu peste 48.000 de angajati in 130 de tari din intreaga lume. GRUPUL RENOMIA ofera servicii la nivel international in domeniul gestionarii riscurilor si asigurarilor, gestionarii financiare si consultantei pentru subventii.