1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
MetLife a publicat Raportul Anual ...

MetLife a publicat Raportul Anual de Sustenabilitate, evidentiind actiunile grupului

Grupul MetLife, in cadrul caruia este afiliat unul dintre principalii jucatori din piata asigurarilor de viata din Romania, Metropolitan Life, a publicat Raportul anual de Sustenabilitate, care evidentiaza actiunile companiei de a integra sustenabilitatea in toate operatiunile sale. 

Urmarind scopul organizational „Intotdeauna alaturi de tine, construim un viitor mai increzator”, MetLife isi concentreaza eforturile catre a construi un viitor mai sigur si durabil, prin prisma echipei sale, a produselor si serviciilor sale de protectie financiara si a investitiilor.

In cadrul Grupului MetLife, sustenabilitatea reprezinta gestionarea responsabila a afacerii si sustinerea oamenilor de-a lungul vietii lor. Pentru a sustine promovarea progresului catre un viitor durabil, MetLife si-a aliniat strategia de sustenabilitate cu un subset al Obiectivelor de Dezvoltare Durabila ale Natiunilor Unite relevant pentru activitatea sa si a stabilit un set de angajamente specifice.

„Scopul nostru de a contribui la un viitor mai sustenabil si increzator inspira intreaga echipa MetLife si genereaza valoare pe termen lung pentru toate partile implicate. De peste 156 de ani, suntem o companie responsabila si o sursa de stabilitate, iar actiunile pe care le desfasuram astazi reflecta capacitatea noastra de a actiona in mod constant, pentru toate partile interesate, in anii ce vor urma”, a declarat Presedintele si CEO-ul MetLife, Michel Khalaf.

Grupul MetLife precizeaza ca se angajeaza ferm in actiuni de sustenabilitate, adoptand politici si initiative care vizeaza reducerea impactului asupra mediului, sprijinirea comunitatilor si promovarea responsabilitatii sociale. Din Raportul anual de Sustenabilitate al MetLife fac parte:

  • Depasirea angajamentului sau de a atrage un miliard de dolari in investitii care sustin dezvoltarea diversitatii, cu ani inainte de obiectivul sau setat pentru 2030, obtinand peste 1,4 miliarde de dolari investiti intre 2021 si 2023;
  • Reducerea emisiilor prin cresterea eficientei energetice si reducerea consumului acestuia din cadrul sediilor proprii, integrand in afacere flote de vehicule electrice si reducand calatoriile de afaceri, acolo unde este posibil;
  • Alocarea a peste 58,5 miliarde de dolari in investitii responsabile prin Contul General MetLife conform rezultatelor de la finele anului 2023, cu accent pe principalele zone de infrastructura, obligatiuni municipale sustenabile, accesibilitatea spatiilor de locuit si investitii de impact;
  • Depasirea de 1 miliard de dolari in donatii din partea Fundatiei MetLife, pentru munca sa care genereaza mobilitate economica incluziva si abordeaza nevoile comunitatilor defavorizate din jurul lumii;
  • Finalizarea a peste 144.000 de ore de voluntariat la nivel global in 2023, generate din grija si pasiunea colegilor nostri de a darui comunitatii.

Metropolitan Life isi afirma continuu angajamentul ferm fata de conservarea mediului si sustinerea comunitatilor locale prin numeroase initiative sustenabile si responsabile, in linie cu misiunea Grupului MetLife din care face parte. In ultimii 25 de ani, compania a alocat peste 3,3 milioane de euro in programe de educatie financiara, de incluziune sociala a tinerilor si copiilor defavorizati, dar si in actiuni de sustenabilitate, contribuind la dezvoltarea comunitatilor locale si la imbunatatirea calitatii vietii. De asemenea, Metropolitan Life se bucura de realizari care demonstreaza grija si protectia oferita oamenilor, atat clientilor, cat si angajatilor, compania obtinand in 2023 Certificarea „Great Place To Work” si in acelasi an, multiple recunoasteri Seramount pentru cultura organizationala si practicile de incluziune in echipa.

„Metropolitan Life, ca partener de incredere al romanilor, contribuie la crearea unei vieti sustenabile si sigure, prin implementarea initiativelor ce protejeaza mediul si sprijina comunitatile locale. Credem ca prosperitatea economica trebuie sa coexiste armonios cu protectia mediului si cu bunastarea societatii. Prin programele noastre de reducere a impactului asupra mediului si prin sustinerea proiectelor educationale si de incluziune sociala, ne dedicam construirii unui viitor mai increzator." a spus Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele si afiliatii („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurari, anuitati, beneficii pentru angajati si gestionarea activelor pentru a-si ajuta clientii individuali si institutionali sa construiasca un viitor mai increzator. Fondata in 1868, MetLife are operatiuni in peste 40 de piete la nivel global si detine pozitii de lider in Statele Unite, Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

In Romania, Metropolitan Life are peste 25 de ani de activitate pe piata de asigurari de viata. Peste 4 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.