1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Sanatatea este un obicei

Ne aflam aproape de finalul "Lunii Asigurarilor de Sanatate" din acest an, un proiect care, pentru al patrulea an consecutiv, si-a propus atat schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ (atat in ceea ce priveste incheierea de asigurari de sanatate, cat si un stil de viata sanatos), cat si cresterea gradului de informare a romanilor in ceea ce priveste rolul si beneficiile asigurarilor de sanatate.

De mai bine de o luna, insa, alaturi de informatiile de baza despre aceste tipuri de asigurari, vorbim si despre importanta obiceiurilor bune in viata de zi cu zi, care ne ajuta sa avem un stil de viata mai sanatos.

Sanatatea este un obicei. Inseamna actiuni pe care sa le facem zilnic pentru a fi mai sanatosi si pentru a avea un stil de viata mai bun.

Alaturi de ele, incheierea unei polite voluntare de sanatate este reprezinta un alt pas pe care il facem pentru a ne asigura ca suntem protejati in fiecare zi.

Mesajul este transmis si in cel mai recent video lansat in cadrul proiectului pe care il puteti urmari pe pagina de Facebook, aici.