1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

OMNIA Turism este asigurata de OMNIASIG in limita a 50.000 dolari

OMNIASIG Vienna Insurance Group confirma faptul ca agentia OMNIA Turism este asigurata de aceasta pentru riscul privind rambursarea cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate de turist in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism, suma asigurata fiind de 50.000 USD/polita de asigurare, in conformitate cu prevederile legale.

Obiectul politei de asigurare consta in acoperirea de catre asigurator a riscului de neplata a debitului pe care il are asiguratul fata de turisti (beneficiarii asigurarii), cauzat de neexecutarea integrala sau partiala a contractelor de comercializare a pachetului de servicii turistice incheiate cu acestia, in cazul insolvabilitatii sau falimentului asiguratului.

Persoanele pagubite vor avea posibilitatea sa contacteze OMNIASIG Vienna Insurance Group la numarul de call-center 021-9669 pentru avizarea daunelor si pentru intocmirea dosarelor de dauna si completarea acestora cu documentele justificative necesare.

"Suntem alaturi de asiguratul nostru si de persoanele pagubite si vom depune toate eforturile pentru a solutiona cererile de despagubire in cel mai scurt timp posibil, in conformitate cu conditiile de asigurare, in limita sumei asigurate", au transmis oficialii OMNIASIG.

Patronul OMNIA Turism, George NEGRU, s-a sinucis luni. Acesta locuia singur si nu avea copii.

Ministrul Turismului, Mircea DOBRE, i-a sfatuit pe toti cei care au pachete cumparate prin aceasta agentie de turism sa nu mai plece in acele calatorii, deoarece conturile agentiei au fost blocate de banci, fapt pentru care nu pot fi efectuate plati.

Cazul OMNIA Turism este cea mai mare paguba in turism de dupa Revolutie, a anuntat miercuri ministrul Turismului, Mircea DOBRE, citat de Digi24. In acest moment s-a calculat o pierdere totala de 7,4 milioane de euro, bani incasati deja de agentie din vanzarea unui numar de 8.300 de pachete vandute pentru anul 2018, in valoare totala de circa 11,4 milioane de euro.

PROMO