1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Borut VUJCIC este noul Director General al BRD Sogelease

BRD Sogelease IFN, filiala de leasing a BRD Groupe Societe Generale, l-a numit pe Borut VUJCIC in functia de Director General. Acesta a preluat oficial functia la inceputul anului 2018.

Anterior preluarii functiei de Director general al BRD Sogelease, Borut VUJCIC a fost Country Supervisor in cadrul IBFS, structura responsabila cu activitatile bancare si serviciile financiare internationale ale Societe Generale (2014 - 2017) si Director General adjunct la Societe Generale Ghana (2011 - 2014).

Borut VUJCIC s-a alaturat Societe Generale in anul 2004 si are o experienta de management de peste 23 de ani in domeniul bancar si in cel al serviciilor financiare. Cariera sa in Grupul Societe Generale a inceput cu functia de Director general al SKB Leasing (Slovenia).

"BRD Sogelease are obiective foarte ambitioase in privinta cresterii si a rentabilitatii. Pentru a ne atinge scopurile, ne vom indrepta eforturile in urmatoarea perioada spre dezvoltarea cooperarii cu furnizorii locali si internationali. Segmentele de clienti pe care ne vom concentra sunt IMM-urile si agricultura. De asemenea, vom lucra pentru a imbunatati partea de customer experience prin optimizarea fluxurilor de lucru si digitalizarea proceselor. Ne asteptam ca sinergia dintre Sogelease si BRD sa fie in continuare un avantaj strategic si un generator important de crestere pentru noi", a declarat Borut VUJCIC.

Borut VUJCIC a studiat la Karl Franzens Universitat din Graz, Austria. Detine o diploma de Bachelor of Business and Management la Middlesex University din Londra si a urmat cateva alte programe de formare profesionala.