1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
XPRIMM Stiri sarbatoreste 22 de ...

XPRIMM Stiri sarbatoreste 22 de ani de activitate!

In urma cu 22 de ani, pe 18 aprilie 2002, a fost lansata prima editie a XPRIMM Stiri, buletinul informativ care furnizeaza cele mai fierbinti informatii din domeniul asigurarilor si brokerajului in asigurari, si nu numai.

XPRIMM Stiri este parte din familia XPRIMM Newsletters, care include, de asemenea, buletinele XPRIMM Job si XPRIMM News.

De la primele editii, cand continea doar doua rubrici - "Stiri interne" si "Stiri externe" - si pana in prezent, XPRIMM Stiri s-a dezvoltat continuu. Astazi aduce saptamanal in atentia cititorilor atat stiri interne si externe despre pietele de asigurari si brokeraj locale si regionale, cat si informatii despre domeniul financiar si cel auto, piata de pensii private, precum si cele mai recente job-uri din piata de profil.

De asemenea, sunt nelipsite rubricile cu cele mai recente videouri XPRIMM, ce includ rubricile: Actualitatea in Asigurari, Ora de Risc si Zodia Asigurarilor.

Cu peste 4.960 de editii publicate, XPRIMM Stiri este lectura preferata atat pentru profesionistii din industria asigurarilor si brokerajului, cat si pentru specialistii din domeniile conexe.

In ultimii ani, instrumentele moderne de comunicare, precum retelele sociale, au adus noi modalitati de prezentare si interactiune cu cititorii. Ne puteti urmari si pe aceste platforme:

- pe Facebook:
XPRIMM MediaXPRIMM
Ora de Risc

- pe LinkedIn
XPRIMM Publications
XPRIMM Job

- pe Twitter
xprimm.com

- canalul de YouTube XPRIMM

Totodata, revistele XPRIMM pot fi rasfoite in biblioteca virtuala XPRIMM Publications.

Iar AICI va puteti abona la newsletterele XPRIMM!

Va multumim ca ne sunteti alaturi!