1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Campania "Iarna, la volan" continua!

Desi iarna nu si-a intrat inca cu totul in drepturi in toata tara, precipitatiile mixte, ceata, frigul si aglomeratia din trafic specifica perioadei sarbatorilor reprezinta adevarate provocari pentru soferi. In acest context, campania "Iarna, la volan" continua cu sfaturi utile si in aceasta saptamana!

Astfel, in aceasta perioada, urmareste pagina Facebook/treazlavolan ca sa descoperi infografice si scurte filmulete cu cele mai importante recomandari pentru condusul pe intreaga durata a sezonului rece, dar si concursuri si continuarea povestii celor doua mascote "FII TREAZ LA VOLAN!", EMA si TEO.

Poti, de asemenea, sa descarci, sa citesti si sa distribui brosura lansata in cadrul campaniei: materialul poate fi descarcat online de pe treazlavolan.ro.

Alatura-te si tu campaniei!

Sustii siguranta rutiera? Alatura-te campaniei! Descarca kit-ul de social media si alege unul din cele 4 cover photo-uri speciale pentru pagina ta de Facebook sau foloseste stampila campaniei ca profile picture!

Conduci atent iarna? Spune-le si prietenilor tai! Poti folosi photo frame-ul special pe care il gasesti urmand acest link sau cautand "iarna la volan" in galeria de photo frame-uri Facebook!

Iarna, cu... UBER la volan

Goana dupa cadouri dintr-o parte in alta a orasului, cumparaturile pe ultima suta de metri si chiar vizitele traditionale de sarbatori pot fi obositoare, mai ales pe vreme neprietenoasa. Daca nu vrei sa te afli, iarna, la volan, poti merge gratuit cu UBER! Promovand importanta sigurantei in trafic, UBER se alatura editiei din acest an a campaniei "Iarna, la volan" si te ajuta sa ajungi la destinatie oricand, indiferent de vreme si trafic!

Fa-ti cont pe uber.com/app, introdu codul IarnaLaVolan si prima ta cursa este gratuita, in limita a 15 lei!*



Despre "Iarna, la volan"


Campania "Iarna, la volan" este derulata, pentru al doilea an consecutiv, de GENERALI Romania si APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, avand loc intre 11 si 24 decembrie a.c. Demersul este sustinut de Partenerii Media RFI Romania, 9am.ro, wall-street.ro, ziuaveche.ro si Automotive Aftermarket News, iar proiectul beneficiaza, in acest an, si de o sustinere speciala din partea UBER.

"Iarna, la volan" face parte din demersul mai amplu "FII TREAZ LA VOLAN!" - un proiect ce are rolul de a atrage atentia soferilor asupra masurilor de preventie pe care trebuie sa le ia pentru a ramane in siguranta la volan.

Mai multe detalii sunt disponibile pe treazlavolan.ro/iarna si pe Facebook/treazlavolan.

*codul este valabil doar pentru utilizatorii noi