1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Cine este noul Director General al MOLDASIG?

Consiliul de Administratie al societatii de asigurare MOLDASIG, liderul pietei de asigurari din Republica Moldova, l-a numit de curand pe Vadim SVISCIUC in functia de Director General al companiei. Acesta a obtinut si avizul corespunzator, conform legislatiei in vigoare, din partea Comisiei Nationale a Pietei Financiare din Moldova (CNPF).

Vadim SVISCIUC are o bogata experienta in domeniul financiar si de asigurari, de peste 15 ani, inclusiv in functii de management de top.

"Este o mare responsabilitate fata de clientii nostri, dar si fata de echipa, pe care mi-o asum. Scopul nostru este sa aparam interesele fiecarui client, sa oferim servicii adaptate nevoilor lor, sa devenim partenerii preferati ai acestora si sa ne pastram pozitia de lider in piata", a declarat Vadim SVISCIUC.

Pe piata de profil din Moldova isi desfasoara activitatea 16 societati de asigurare, iar valoarea pietei s-a ridicat la 1,44 miliarde lei in 2017. Detalii aici.

Despre MOLDASIG

MOLDASIG este liderul pietei de asigurari din Republica Moldova, avand o activitate de succes de peste 15 ani, timp in care s-a situat pe primele pozitii pe aproape toate clasele de asigurare.

In anul 2017, compania a inregistrat subscrieri in valoare de 206,45 milioane lei si o cota de piata de 14,32%. De asemenea, MOLDASIG a achitat in anul precedent daune in valoare de peste 78 milioane lei. Coeficientul de lichiditate al companiei s-a ridicat la 9,1% iar rata solvabilitatii (gradul in care compania isi poate onora obligatiile fata de clienti) a atins valoarea de 747%, mult peste cerintele autoritatii de supraveghere (minimum 100%).