1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Emisiunea Ora de Risc a fost premiata in cadrul Galei EduFin 2019

Emisiunea "Ora de Risc", realizata de Media XPRIMM la RFI Romania a primit joi seara, 28 martie 2019, Premiul pentru Dezvoltarea Educatiei Financiare in Media in cadrul Galei Premiilor EduFin, organizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara - ASF.

"Ora de Risc" este o emisiune de educatie financiara despre si pentru clientii de asigurari si pensii private difuzata de RFI Romania. Ea a debutat in urma cu peste 8 ani, fiind realizata de XPRIMM.

De-a lungul timpului, "Ora de Risc" a avut ca invitati sute de reprezentanti ai autoritatilor, institutiilor, companiilor de asigurari, brokerilor, dar si specialisti din domeniile conexe, care au transmis publicului informatii despre toate formele de asigurare, si nu numai.

In aceasta perioada, emisiunea a cunoscut o crestere permanenta, de la editie, la editie, fiind foarte apreciata de catre ascultatori, acest lucru demonstrand ca subiectele abordate au fost intotdeauna unele de actualitate si de interes pentru toti actorii din piata, avand ca scop cresterea gradului de educatie financiara.

Astfel, din primavara anului 2018, ea este transmisa de RFI Romania in fiecare marti in prime-time, de la ora 17.30, iar din toamna ea este reluata si sambata de la ora 10:10.

Numai in 2018 au fost transmise 54 de emisiuni "Ora de Risc", din care 10 au fost Editii Speciale. In acest timp au fost invitati aproape 80 de specialisti din piata de asigurari si pensii, si nu numai. Totodata, emisiunile realizate in 2018 cumuleaza mai mult 1.500 de minute, peste 110.000 vizualizari pe Facebook si mii de like-uri si sute share-uri pe retelele sociale.

"Ora de Risc" continua si in 2019 si, implicit, aduce in atentie unele dintre cele mai actuale si mai intens dezbatute subiecte care afecteaza piata de profil, si nu numai. La fiecare editie, lideri si specialisti vor continua sa dezbata subiectele de actualitate din piata, explicate ascultatorilor folosind un limbaj accesibil.

Ascultatorii au posibilitatea de a intra in direct, la numarul la numarul 021.318.40.44, cu invitatii emisiunii, pentru a obtine informatii suplimentare cu privire subiectele dezbatute. "Ora de Risc", fiind incurajata, astfel, interactiunea cu publicul larg si sustinand educatia financiara.

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".