1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Hannover Re inoveaza pe piata InsurTech cu lansarea platformei hr | equarium

Hannover Re, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata globala de reasigurari, a anuntat lansarea hr | equarium, o platforma online conceputa astfel incat sa conecteze mult mai bine solutiile InsurTech cu industria de asigurari. Iar asta, in contextul in care, arata Hannover Re, provocarile digitale, schimbarile demografice si evolutia preferintelor cumparatorilor au creat un mediu dificil pentru asiguratori.

In acest context, Hannover Re a conceput hr | equarium, care vine sa faciliteze companiilor de asigurari accesul la produse si inovatii in distributie, astfel incat asiguratorii sa fie cu un pas inaintea concurentei si, totodata, sa raspunda nevoilor consumatorilor. "Eliminam decalajul dintre asiguratori si InsurTech, pentru ca, acum, exista discrepante", arata Claude CHEVRE - Member of the Executive Board, Hannover Re.

"Companiile de asigurari au dificultati in a descoperi si a alege solutiile potrivite. Simplificam identificarea solutiilor care aduc plus-valoare unui business in domeniul asigurarilor si, de asemenea, evaluam aceste solutii si cuantificam impactul acestora, astfel incat consumatorii sa poata avea incredere intr-o astfel de abordare", explica reprezentantul Hannover Re.

"Pe de alta parte, stim ca furnizorii de noi tehnologii se lupta sa isi pozitioneze solutiile intr-un mod cu care sa rezoneze, iar noi vrem sa ne ajutam partenerii, care fac parte din comunitatea noastra selecta, sa isi perfectioneze propunerile de valoare si le oferim forta amprentei noastre la nivel global si reputatia de care ne bucuram in piata", a mai precizat Claude CHEVRE.