1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Noi numiri aprobate de ASF in cadrul unor companii de asigurare si de brokeraj. Anca ROSCANEANU, aprobata pentru un nou mandat de membru in Consiliul de Administratie

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a anuntat, in cadrul sedintei de miercuri - 28 noiembrie a.c., numiri in cadrul unor companii de asigurare si de brokeraj in asigurari.

Astfel, autoritatea a aprobat numirea Ancai ROSCANEANU in functia de membru in Consiliul de Administratie, pentru un nou mandat, la societatea WILLIS TOWERS WATSON Romania-Broker de Asigurare.

De asemenea, in cadrul sedintei, a fost aprobata si numirea Aelitei ARAMPOVA in calitate de membru al Consiliului de Supraveghere al CITY Insurance.

Eleonora Georgeta RUSU a fost aprobata de ASF in functia de conducator executiv (Director Executiv), pentru un nou mandat, la societatea AGRICOVER Broker de Asigurare.

Autoritatea de Supraveghere Financiara a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri, numirea Melaniei CRISTEA in functia de Director General (functie executiva), la VIVA Broker de Asigurare-Reasigurare.