1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Transfagarasanul se inchide din 1 noiembrie

Transfagarasanul (DN 7 C), unul dintre cele mai frumoase drumuri montane, se inchide intre Balea Cascada, judetul Sibiu, si Piscul Negru, judetul Arges, incepand din 1 noiembrie.


Potrivit DRDP Brasov, pe Transfagarasan se intervine, vineri, cu un utilaj propriu cu lama (UNIMOG), iar in ultimele 3 zile s-au folosit peste 45 de tone de sare.

"Drumul este deschis pana miercuri, 31 octombrie, iar de la 1 noiembrie circulatia va fi interzisa intre Balea Cascada (judetul Sibiu) si Piscul Negru (judetul Arges). Soferii care planuiesc o calatorie in zona in urmatoarele zile sa fie pregatiti sa conduca in conditii de iarna, iar autoturismele sa fie echipate cu cauciucuri de iarna", au transmis reprezentantii DRDP Brasov.


Soferii care planuiesc o calatorie in zona in urmatoarele zile sa fie pregatiti sa conduca in conditii de iarna, iar autoturismele sa fie echipate cu cauciucuri de iarna.

Transfagarasanul este unul din cele mai spectaculoase drumuri din Romania, numit si "drumul din nori", care leaga regiunea istorica a Munteniei cu Transilvania. Drumul construit peste Muntii Fagaras (cel mai inalt lant muntos din Romania, o parte din Carpatii Meridionali) este un drum asfaltat care, in apropierea tunelului de langa Lacul Balea, ajunge la altitudinea de 2.042 metri.